LPG TERAPIA
LPG SPORT
LPG WELLNESS
LPG BEAUTY
LPG BEAUTY

LIPOMASSAGE

Lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta- reseptoria. Tämä uusi LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Uuden menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.

Lipomassagen avulla asiakas hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea sopusuhtainen vartalo, (miehellä lihakset tulevat paremmin näkyviin). Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuussa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

Lipomassage on kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle.

Cellu M6 KMI
Hoikentaa Kiinteyttää Muotoilee
- tehoaa vatsan ja jenkkakahvojen rasvakerrokseen
- tehoaa rintojen alueelle kerääntyneeseen rasvaan
- kiinteyttää alueita, jotka ovat olleet ylimääräisen rasvakerroksen venytyksessä
- parantaa lihasten näkyvyyttä


LIFTMASSAGE - luonnollinen kasvojenkohotus


Lift M6 hoitolaitteen teho perustuu patentoituun hieronta-kohotus teknologiaan. Hoitomoduulit on varustettu läpillä, jotka liikkuvat halutulla intensiteetillä. Nämä liikkeet stimuloivat dermistä (verinahkaa/ihoa) hellävaraisesti vahvistaen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Tuloksena kasvojen ja kaulan iho nuortuu huomattavasti. Lift M6 vaikuttaa syvemmälle kuin mikään muu hoito, palauttaen luonnollisesti ihon elastisuuden ja kimmoisuuden. Tulos on nähtävissä välittömästi ja vaikutus kestää useita päiviä. Pitemmän sarjahoidon jälkeen vaikutus on pitkään kestävä ja pysyy ylläpitohoidolla. Liftmassage hoidolla nuorekas iho.

Lift tekniikka on kehitetty erityisesti kasvojen, kaulan ja dekoltee alueen herkälle iholle. Hoitopään läpät aktivoivat fibroplasteja (ihon soluja), jolloin kollageeni- ja sidekudossäikeet vahvistuvat. Iho kiinteytyy ja tasoittuu, ihosta tulee kimmoisa ja vahva, turvotus vähenee ja rypyt ja juonteet madaltuvat.

Liftmassage on Ranskassa kauneushoitoloiden tärkeimpiä hoitomuotoja kasvojen , kaula ja dekolteen hoidossa. Jo yhden kuukauden hoitokuuri 2-3 kertaa viikossa (30 min kerta) saa näkyvät ja tuntuvat muutokset kasvojen alueelle. Kaksoisleuan käsittelyyn erillinen, rullilla varustettu hoitomoduuli.

Lift M6 huipputeknologiaa kasvojen ja kaulan iholle. Lift M6 on luonnollinen tapa vahvistaa kasvojen ja kaulan kollageeni- ja elastiinisäikeitä.

EtusivuYritysPalvelummeKELA - Vaativa lääkinnällinen kuntoutusLPG - HoitoLiikuntaryhmätAjankohtaistaYhteystiedot