LPG TERAPIA
LPG SPORT
LPG WELLNESS
LPG BEAUTY
LPG SPORT

LPG SPORT (urheilu)
LPG Sport hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihakset saavat lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport alipainehierontaa käytetään 30 min puolihierontaan ja 50-60 min kokohierontaan. Suorituksen jälkeen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30% ja näin ennaltaehkäistään DOMS oireita. Pystyt harjoittelemaan enemmän ja turvallisemmin, kun kehosi on levännyt.

Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma- alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Turvotus vähenee, kipu lievittyy ja arpikudoksen syntymistä ehkäistään. Revähdysvamman on todettu parantuneen jopa 9 vuorokauden kuluessa LPG hoitojen avulla. LPG hoitoa käytetään myös valmistavana hoitona ennen suoritusta, esim. vanhalle arpikudosalueelle muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa.


Cellu M6 KMI
- hoitaa lihaskipuja, jotka ilmaantuvat useita päiviä rasituksen jälkeen
- vähentää lihasten jäykkyyttä, joka voi olla seurauksena liikunnasta ja nivelongelmista
- lämmittää lihakset ennen liikuntasuoritusta
- palauttaa lihakset liikuntasuorituksen jälkeen
- nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä

EtusivuYritysPalvelummeKELA - Vaativa lääkinnällinen kuntoutusLPG - HoitoLiikuntaryhmätAjankohtaistaYhteystiedot